Specificatie diensten

De sterkte van ASSA ABLOY komt voort uit zijn jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van robuuste beveiligingsoplossingen voor de meest uiteenlopende behoeften. Wij beseffen dat elke beveiligingsuitdaging uniek is.

Ons Solutions Team staat klaar, om samen met u, een systeem te ontwerpen en op te bouwen dat voldoet aan uw behoeften en ze bieden u een volledige ondersteuning voor uw projecten, vanaf het ontwerp tot de uitvoering.

We verbinden ons tot de implementatie van Building Information Modeling (BIM) en het aanleveren van BIM Deuroplossingen die een toegevoegde waarde vormen voor onze klanten en partners.

ASSA ABLOY is een zogenaamde early adopter van het BREEAM Associate Certification plan. Ons specificatie-team is gecertifieerd en opgeleid in het aanleveren van specificatie voor projecten die Ecologisch Bouwen nastreven. Onze Environmental Product Declarations (EPD) dragen credits bij aan certificaties zoals BREEAM of LEED. 

Our BIM Door Solutions

Available for Revit and ArchiCAD and include specification and performance data to facilitate the scheduling of the ASSA ABLOY solutions in your native BIM environment. 

Click here for our BIM Solutions

ASSA ABLOY Belgium will soon launch Openings Studio™, a suite of BIM software tools designed exclusively for professionals working in a 3D building information model environment. Go to ASSA ABLOY Openings Studio