Young Professional Sales and Marketing

/global/scaled/4851x2111x0x250x1000x435/Local-BE-AABE VISUALS-AABE Website Visuals-Carreer-sebastian-herrmann-GkEt4m4btLM-unsplash.jpg

Functieomschrijving

Traineeship :
Binnen de EMEA Groep kennen wij het ‘Graduate Development Programme’. Dit is een internationaal door ASSA ABLOY georganiseerd ontwikkelprogramma. De bedoeling van het Graduate Development Programme is het werven, ontwikkelen en behouden van high potentials. Het Young Graduate Programme duurt achttien maanden vanaf september 2019, met de intentie hierop aansluitend een baan te bieden binnen de ASSA ABLOY Benelux organisatie. Je doorloopt het eerste half jaar van het Graduate Programme in België, locatie Wemmel. Vervolgens ga je drie maanden op project in het buitenland en de laatste negen maanden keer je weer terug naar België. Het Graduate Programme is er voor kandidaten die zich verder willen ontwikkelen in Sales & Marketing, gericht op de consumentenmarkt. Je zal werken binnen het Sales team in het DIY kanaal en zal rapporteren aan de Channel Manager DIY. Éen van de vooruitstrevende concepten in verkoop is een assortiment met slimme beveiliging voor in huis, te beheren via handige apps. Na voldoende kennis hierover te hebben opgedaan, ga je ook op klantenbezoek. Samen met de afdeling Marketing werk je verder nieuwe, unieke campagnes uit. Tijdens het Graduate Programme krijg je bovendien de kans gedurende 3 maanden kennis en ervaring op te doen bij een zusterbedrijf in het buitenland.

Functie-eisen

  • Recent afgestudeerd en houder van een bachelor- of masterdiploma in een relevante studierichting.
  • Je hebt een passie voor sales en marketing.
  • Je voornaamste competenties zijn: communicatief, gedreven, leergierig en ambitieus.
  • Je grootste sterktes zijn je doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en je hands-on mentaliteit.
  • Ervaring in een ERP-omgeving is een must.
  • Je bent vlot drietalig: Nederlands, Frans, Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Het Graduate Programme biedt je de kans om kennis te maken met een beursgenoteerd bedrijf in een dynamische markt. Je krijgt een baan waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Naast een goede begeleiding wordt het traineeship beloond met een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Aarzel niet en neem contact op met Lieve Neerman via lieve@introduce.be of +32 (0)468 33 96 05