Gloednieuw Aperio® beslag met PIN code

/global/scaled/3204x1394x75x297x1000x435/Local-BE-AABE VISUALS-AABE Website Visuals-News-News 2013-Aperio Escutcheon .jpg

Met de nieuwe Aperio® beslag met PIN code, voegt ASSA ABLOY een andere innovatie toe aan zijn assortiment van producten waardoor toegangscontrolesystemen worden uitgebreid zonder bedrading: Het nieuwe Aperio® PINpad beslag biedt op meerdere niveaus deurbeveiliging - en dit draadloos.

Het nieuwe beslag kan worden gebruikt waar deuren moeten worden beveiligd op meerdere verificatie niveaus - fysiek met een kaart en logischerwijze door middel van een PIN code.

Het draadloze Aperio® PINpad beslag biedt toegang tot de ruimte gewoon door het invoeren van een pincode, via een kaartlezer of met een combinatie van beide. De in te voeren gebruikerscode kan vier tot acht tekens hebben.

Afhankelijk van de integratie in het toegangscontrolesysteem, ondersteund het beslag de geïntegreerde functie voor Duress code om meer veiligheid te bieden. Afhankelijk van het niveau van integratie van het apparaat, kan een stil overval alarm worden geactiveerd in het veiligheidscentrum waarbij de gebruiker in een gevaarlijke situatie een noodcode in voert in plaats van zijn eigen pincode.

De Aperio® PINpad beslag is beschikbaar voor conventionele RFID-technologieën: iCLASS, MIFARE classic/plus en MIFARE DESFire alsook 125 kHz (HID PROX of EM410x)